неділя, 31 грудня 2023 р.

Вітаю з Новим роком!

 

   Ось і добігає кінця цей важкий рік, сповнений горя та безповоротних втрат, страху та невпевненості у продовженні життя кожної хвилини. 

   Але все це я та моє оточення перенесли завдяки любові та підтримці один одного! Дякую усім, хто допоміг мені пережити цей страшний період, були поруч, допомагали, незважаючи ні на що!

   У наступному році хочу побажати усім здоров'я, сімейного благополуччя, моральних, духовних, фізичних сил вистояти у цей важкий час! Разом ми сила! Вірю у Перемогу та щасливе майбутнє Харкова та України! З Новим роком!

середа, 27 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

 

    Подарунки приємно отримувати не тільки дітям, але й дорослим! Працівники закладу дошкільної освіти № 87 не залишили наших воїнів без турботи та підтримки. У передноворічні дні з 22 по 27 грудня 2023 року було виготовлено та передано на передову ще дві сітки актуального кольору. Хай ці сіточки убережуть та допоможуть нашим хлопцям! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Ялинка єднання 2023

 

Відеоролик "Ялинка єднання 2023"

Вже другий рік поспіль вихованців ЗДО №87 об'єднує "Ялинка єднання"! З 10 по 24 грудня діти з батьками виготовляли ялинкові іграшки, щоб прикрасити Новорічну красуню нашого закладу! Дякуємо усім сім'ям, які доєдналися до спільної акції! Окрема подяка практичному психологу Глібовій Н.В. за феєрично яскравий та чудовий ролик!


З усіх країн листівки 

в садочок поспішають,

Ялиночку єднання 

малята прикрашають!

Зустрітися в садочку 

можливості немає, 

проте під Новий рік 

Ялинка всіх з'єднає!


Вітаємо з прийдешніми святами,

Чекаємо на зустріч з ВАМИ!!!

пʼятниця, 22 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

 

    У кожного свій фронт! Працівники закладу дошкільної освіти № 87 щоденною працею роблять свій вклад у спільну боротьбу з агресором. Чергова сітка була виготовлена у період з 15 по 21 грудня 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

четвер, 21 грудня 2023 р.

Семінар "Клас безпеки"

 

21 грудня 2023 року завідувач закладу дошкільної освіти № 87 Шевандіна О.О. прийняла участь у семінарі за темою "Клас безпеки", досвідом роботи колективу закладу з даного напрямку поділилась директор ХЛ № 36 Ричкова Лариса. Для керівників закладів дошкільної  освіти була проведена навчальна екскурсія по "Класу безпеки" за зонами в яких розташовано матеріал за окремими безпековими напрямками.

четвер, 14 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 8 по 14 грудня 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

субота, 9 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 4 по 7 грудня 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

Мкртчян Ангеліна, участь в акції "Подаруй частинку тепла захисникам"

Мкртчян Ангеліна, вихованка ЗДО №87, Київського району, м. Харків, у ці передноворічні дні хоче побажати усім діткам, щоб їхні татка і матусі були разом з родиною, нероздільні, як ці рукавички! Щоб якнайшвидше настав мир і всі родини возз'єдналися! Ангеліна дарує частинку свого тепла нашим мужнім захисникам та бажає скорішого повернення до дому з ПЕРЕМОГОЮ, живими та неушкодженими!!!

#Подаруй_частинку_тепла_захисникам

Сенюк Ілля, участь в акції "Подаруй частинку тепла захисникам"

Сенюк Ілля, вихованець ЗДО №87, Київського району, м. Харків, у рамках акції "Подаруй частинку тепла захисникам", хоче подякувати нашим мужнім захисникам та передати разом із рукавичками частинку родинного тепла та затишку. Ілля бажає воїнам ЗСУ твердості та незламності у боротьбі з ворогом та якнайшвидшого повернення до дому з ПЕРЕМОГОЮ!!!

#Подаруй_частинку_тепла_захисникам

четвер, 7 грудня 2023 р.

Зайцева Мілана, «Щаслива сім’я у мирному Харкові»

 

7 грудня 2023 року для участі у районному  конкурсі творчих робіт «Листівка захиснику України» на інтерактивній дошці Padlet розміщено конкурсну роботу вихованки старшої групи Зайцевої Мілани «Щаслива сім’я у мирному Харкові» у номінації «Мирне майбутнє Харкова».

.

Щепілов Олександр, «Незламні воїни, майбутнє України у Ваших руках!»

 

7 грудня 2023 року для участі у районному  конкурсі творчих робіт «Листівка захиснику України» на інтерактивній дошці Padlet розміщено конкурсну роботу вихованця старшої групи Щепілова Олександра «Незламні воїни, майбутнє України у Ваших руках!» у номінації «Листівка, що надихає».

 

вівторок, 28 листопада 2023 р.

Волонтерська допомога

    На замовлення наших мужніх та незламних захисників, працівники закладу дошкільної освіти № 87 опанували плетіння "G" маскувальних сіток. Сітка вийшла дуже гарна, немов сніжний покрив. Хай убереже та допоможе вона нашим воїнам ЗСУ у їхній визвольній боротьбі з агресором! Разом до ПЕРЕМОГИ!

субота, 25 листопада 2023 р.

Акція "Запали свічку пам'яті"

 

Заклад дошкільної освіти № 87 долучився до акції "Запали свічку пам'яті", яка присвячена вшануванню пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років. 

понеділок, 20 листопада 2023 р.

Матеріал для маскувальних сіток

 

    Сьогодні 20 листопада 2023 року отримали від волонтерів 150 м сітки та 10 мішків стрічки для маскувальних сіток. Так, попереду дуже велика робота, але у кожного свій фронт, і працівники закладу дошкільної освіти № 87 тримають свій! Підтримуємо НАШИХ ВОЇНІВ, наближаємо ПЕРЕМОГУ!

середа, 15 листопада 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 10 по 15 листопада 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

пʼятниця, 10 листопада 2023 р.

Прийом робіт завершено!

 


    У закладі дошкільної освіти № 87 завершено прийом робіт для участі районному конкурсі «Дивовижна фантазія осені» серед вихованців закладів дошкільної освіти. 14 вихованців закладу дошкільної освіти № 87 надали свої роботи для участі. Усі роботи розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Дякуємо усім малятам, які взяти участь у конкурсі! Тримаємо кулачки за наших талановитих конкурсантів та чекаємо на вердикт жюрі!

Конкурс "Дивовижна фантазія осені"

    Завершується районний конкурс творчих робіт «Дивовижна фантазія осені» серед вихованців закладів дошкільної освіти. Ще 4 вихованці закладу дошкільної освіти № 87 надали свої роботи для участі. Усі роботи розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Дякуємо нашим малятам за участь у конкурсі!

    Прошу підтримати наших талановитих конкурсантів своїми ВПОДОБАЙКАМИ за посиланнями, що розміщені нижче!!!!!


четвер, 9 листопада 2023 р.

Семінар "Неперервний професійний розвиток педагогів - конкурентоспроможність закладу дошкільної освіти" (09.11.2023)

     

    09 листопада 2023 року о 10:00 Управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області в межах Тижня якості освіти, відповідно до плану роботи та з метою надання рекомендацій закладам дошкільної освіти щодо організації та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти проведено онлайн семінар за темою «Неперервний професійний розвиток педагогів - конкурентоспроможність закладу дошкільної освіти». Долучилась до участі у заході, підвищила свій рівень компетентності у питаннях проведення атестації педагогічних працівиків та організації підвищення кваліфікації педагогів закладу дошкільної освіти. 

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 3 по 8 листопада 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

четвер, 2 листопада 2023 р.

Конкурс "Дивовижна фантазія осені"

 


    Триває районний конкурс творчих робіт «Дивовижна фантазія осені» серед вихованців закладів дошкільної освіти. Вже багато вихованців закладу дошкільної освіти № 87 надали свої роботи для участі. Усі роботи розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Прийом робіт триває до 10 листопада! Запрошуємо усіх охочих взяти участь!

    Прошу підтримати наших талановитих конкурсантів своїми ВПОДОБАЙКАМИ за посиланнями, що розміщені нижче!!!!!

- Глазунова Єлизавета 
Хомяков Денис 
Ільчішина Вероніка 
Балакший Дмитро 
Бойков Тимур, «Осінній букет» 
Бойков Тимур, «Їжачок Гольчик» 
Гудзенко Іван 
Коробчук Софія 
Мкртчян Ангеліна 
- Трофименко Єгор 
- Сенюк Ілля
- Кіяшко Назар
- Сердюк Софія
- Дегтярьов Ілля


вівторок, 31 жовтня 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка готова їхати на позиції наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

середа, 25 жовтня 2023 р.

Вебінар за темою: "Управління інноваційною діяльністю в закладі освіти"

 

    Сьогодні 25 жовтня о 15:00 прийняла участь у вебінарі за темою: "Управління інноваційною діяльністю в закладі освіти". Спікер: Олександра Мармаза, професор, к.пед.н., проф. кафедри наукових основ управління. 

    Вебінар організовано та проведено кафедрою наукових основ управління ІПОМ ХНПУ імені Г.С.Сковороди запрошує в межах Сковорода-хабу (вектор "Післядипломна освіта і менеджмент").  

вівторок, 24 жовтня 2023 р.

Прибирання території

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 постійно підтримують територію закладу у належному стані. Сьогодні було прибрано опале листя на ділянках груп №1, №5, № 2, №4. Дякую усім за злагоджену та плідну працю!

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Сьогодні 24 жовтня 2023 року працівниками закладу дошкільної освіти № 87 передано на передову нашим захисникам чергову сітку! Разом до ПЕРЕМОГИ!

понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Всесвітній день хліба

 

    В Україні до хліба завжди ставилися дбайливо і з любов’ю, оспівуючи родючу землю, яка дарує головну їжу. Зовсім не дивно, що безліч прислів’їв і приказок присвячено хлібу, який символізує добробут і достаток, мир і здоров’я.

    Виханці закладу дошкільної освіти № 87 вітають усіх з Всесвітнім днем хліба!

    Зичимо щастя і доброї долі,

    Щоб хліб і до хліба було Вам доволі!

середа, 11 жовтня 2023 р.

Утеплення рослин агроволокном

    Сьогодні провели утеплення агроволокном рослин цьогорічної посадки. Сподіваюсь, це допоможе їм перезимувати) Щоб у наступному році територія закладу дошкільної освіти №87 стала ще кращою! 

понеділок, 9 жовтня 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 


    Працівники закладу дошкільної освіти №87 постійно займаються волонтерською діяльністью. Чергову сітку передано на позиції до наших воїнів. Разом до Перемоги!

пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

Районний захід до Дня працівників освіти!

 

Сьогодні, 29 вересня 2023 року, у Київському районі пройшла урочистість з нагоди Дня вчителя.

У заході взяли участь Харківський міський голова Ігор Терехов, голова адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва, директор Департаменту освіти Ольга Деменко, працівники освіти району. 

Ігор Терехов зазначив, що завдяки вчителям Харків займає передові позиції в галузі освіти, а також подякував педагогам за нелегку роботу в умовах війни. 

«Дякую за те, що вкладаєте в наших дітей не тільки знання, а й душу, виховуючи їх гідними громадянами своєї країни та справжніми людьми. Ваша робота - важка, виснажлива, але дуже потрібна. Якнайшвидшої перемоги усім нам і мирного Харкова!» - звернувся до освітян Ігор Терехов. 

Відео матеріали заходу: https://youtu.be/4Zt6EmOms1k?feature=shared

Завершено ремонт сходів у пральню

 

    Завершено поточний ремонт сходів у пральню. А також зроблено стяжку цементно-піщаною сумішшю на сходах до групи № 1 "Курчатко", поштукатурено пошкодження стіни та поріг біля центрального входу до закладу дошкільної освіти № 87.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 постійно займаються волонтерською діяльністю. Чергова сітка доплетена та готова їхати на позиції до наших воїнів. Разом до Перемоги!

середа, 27 вересня 2023 р.

Участь педагогів у Всеукраїнському марафоні

    

27 вересня 2023 року педагогічні працівники закладу дошкільної освіти № 87 прийняли участь у Всеукраїській онлайн-подію до Дня дошкілля.

Дошкілля — перша ланка, з якої діти починають освіту.

Щоб підтримати працівників дошкільної освіти та наголосити на

важливості професії, 27 вересня Міністерство освіти і науки України

провело онлайн-подію, приурочену до Дня дошкілля.

Спікерами та спікерками заходу були:

• Оксен Лісовий — міністр освіти і науки України;

• Євгенія Смірнова — заступниця міністра з питань дошкільної освіти

та інклюзії;

• Інна Горбенко — психологиня, співзасновниця ЗДО «Сад

можливостей ЩастяKids»;

• Соломія Бойкович — освітня експертка, національна експертка

ECERS-3, співзасновниця мережі ЗДО «Пташеня. Дитячий простір»;

• Анастасія Коновалова — фахівчиня з соціально-поведінкових змін

ЮНІСЕФ;

• Світлана Тарабарова — співачка, композиторка, багатодітна мама;

• Олена Попова — монтессорі-педагогиня, експертка з усвідомленого

батьківства, авторка книг для батьків і педагогів;

• Олександр Гавриленко — координатор Early starters international в

Україні.

Наприкінці події відбулося щорічне нагородження працівників

сфери дошкільної освіти.

Онлайн-трансляція відбувалася 27 вересня 2023 року з 13:00 до 16:00 на

офіційному каналі Youtube та фейсбук-сторінці Міністерства освіти і науки

України


Перші квіти на нашому гібіскусі

 

    Сьогодні з'явилися перші квіти на гібіскусі цьогорічної посадки.

вівторок, 26 вересня 2023 р.

Привітаня до Дня дошкілля

    Щорічно, в кінці вересня, працівники дошкільної освіти отримують вітання, побажання та слова вдячності за свою відповідальну, цікаву й необхідну працю.

Вже другий рік поспіль ми відзначаємо професійне свято працівників закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану. Проте педагоги садочків гідно тримають освітній фронт в умовах сьогодення й продовжують розвивати та виховувати дітей, використовуючи різні форми організації освітнього процесу.

З перших днів повномасштабної війни працівники дитячих садків активно долучались до виконання різноманітних завдань задля допомоги українським захисникам.

Висловлюю щиру вдячність вам, шановні працівники ЗДО, за вашу відданість професії, навчання і виховання наймолодшого покоління нашої держави, за згуртованість, підтримку й допомогу у важку годину для країни.

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом! Нових здобутків вам, досягнень та невичерпної енергії! Нехай ваші домівки будуть наповнені щастям, добробутом і радістю! Хай здійснюються всі ваші мрії та сподівання! Все буде Україна!

З повагою, Олена Вєдяєва,

начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради

четвер, 21 вересня 2023 р.

Ремонт сходів у пральню

 

    Продовжуємо робити поточний ремонт сходів у пральню. Сьогодні залито цементно-піщаним розчином верхню частину.

Посадка цибулин тюльпанів та нарцисів

 

    Сьогодні у закладі дошкільної освіти № 87 висаджено цибулини тюльпанів та нарцисів. Чекаємо весни, щоб побачити результат!)

середа, 20 вересня 2023 р.

Освітній серіал "Обережно! Кібершахраї"

   На виконання листа Харківської обласної військової адміністрації 20.09.2023 працівниками закладу дошкільної освіти № 87 переглянуто освітній серіал "Обережно! Кібершахраї", пройдено поточне та фінальне тестування, отримані сертифікати на 0,1 кредиту ЄКТС.  

понеділок, 18 вересня 2023 р.

Квітники

 

    Сьогодні зроблено велику роботу щодо облаштування квітників. Силами працівників закладу дошкільної освіти №87 висаджено 20 кущів гортензії сортів Light pink, Light red, Pink and rose, Little spooky, Blauer Zwerg. А також пересаджено кущі троянд.   

четвер, 14 вересня 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Праціники закладу дошкільної освіти №87 постійно займаються волонтерською діяльністью. Чергова сітка готова їхати на позиції до наших військових. Разом до Перемоги!

Озеленення території

    У рамках озеленення території закладу дошкільної освіти №87 висаджено рослини вздовж паркану закладу. Також зазнали змін й квітники.

 

Поточний ремонт у пральні

    Завершено черговий етап поточного ремонту на пральні. Облицьовано керамічною плиткою ногомийку, рукомийник та пральна машина вже стоять на своєму місці.

 

вівторок, 12 вересня 2023 р.

Участь вихованця закладу в освітній акції "Героям сучасності"

 

    В освітній акції на підтримку наших Захисників "Героям сучасності" 10 вересня 2023 року прийняв участь Щепілов Олександр, вихованець старшої групи №4 "Кошеня", ДНЗ №87, м. Харків, Київський район

Участь завідувача у ІV зустрічі-тренінгу

    12 вересня 2023 року о 11.00 завідувач закладу дошкільної освіти № 87, Шевандіна Ольга Олександрівна, прийняла участь у ІV зустрічі-тренінгу у межах дистанційного курсу «Управлінська діяльність директора закладу дошкільної освіти». На зустрічі-тренінгу було висвітлено питання формування дієвої внутрішньої системи якості освіти у закладі дошкільної освіти.  

 

Покіс трави

 

    Учора було проведено покіс трави на території закладу та прилеглій території на відстані 20 метрів від огорожі.