пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

Районний захід до Дня працівників освіти!

 

Сьогодні, 29 вересня 2023 року, у Київському районі пройшла урочистість з нагоди Дня вчителя.

У заході взяли участь Харківський міський голова Ігор Терехов, голова адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва, директор Департаменту освіти Ольга Деменко, працівники освіти району. 

Ігор Терехов зазначив, що завдяки вчителям Харків займає передові позиції в галузі освіти, а також подякував педагогам за нелегку роботу в умовах війни. 

«Дякую за те, що вкладаєте в наших дітей не тільки знання, а й душу, виховуючи їх гідними громадянами своєї країни та справжніми людьми. Ваша робота - важка, виснажлива, але дуже потрібна. Якнайшвидшої перемоги усім нам і мирного Харкова!» - звернувся до освітян Ігор Терехов. 

Відео матеріали заходу: https://youtu.be/4Zt6EmOms1k?feature=shared

Завершено ремонт сходів у пральню

 

    Завершено поточний ремонт сходів у пральню. А також зроблено стяжку цементно-піщаною сумішшю на сходах до групи № 1 "Курчатко", поштукатурено пошкодження стіни та поріг біля центрального входу до закладу дошкільної освіти № 87.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 постійно займаються волонтерською діяльністю. Чергова сітка доплетена та готова їхати на позиції до наших воїнів. Разом до Перемоги!

середа, 27 вересня 2023 р.

Участь педагогів у Всеукраїнському марафоні

    

27 вересня 2023 року педагогічні працівники закладу дошкільної освіти № 87 прийняли участь у Всеукраїській онлайн-подію до Дня дошкілля.

Дошкілля — перша ланка, з якої діти починають освіту.

Щоб підтримати працівників дошкільної освіти та наголосити на

важливості професії, 27 вересня Міністерство освіти і науки України

провело онлайн-подію, приурочену до Дня дошкілля.

Спікерами та спікерками заходу були:

• Оксен Лісовий — міністр освіти і науки України;

• Євгенія Смірнова — заступниця міністра з питань дошкільної освіти

та інклюзії;

• Інна Горбенко — психологиня, співзасновниця ЗДО «Сад

можливостей ЩастяKids»;

• Соломія Бойкович — освітня експертка, національна експертка

ECERS-3, співзасновниця мережі ЗДО «Пташеня. Дитячий простір»;

• Анастасія Коновалова — фахівчиня з соціально-поведінкових змін

ЮНІСЕФ;

• Світлана Тарабарова — співачка, композиторка, багатодітна мама;

• Олена Попова — монтессорі-педагогиня, експертка з усвідомленого

батьківства, авторка книг для батьків і педагогів;

• Олександр Гавриленко — координатор Early starters international в

Україні.

Наприкінці події відбулося щорічне нагородження працівників

сфери дошкільної освіти.

Онлайн-трансляція відбувалася 27 вересня 2023 року з 13:00 до 16:00 на

офіційному каналі Youtube та фейсбук-сторінці Міністерства освіти і науки

України


Перші квіти на нашому гібіскусі

 

    Сьогодні з'явилися перші квіти на гібіскусі цьогорічної посадки.

вівторок, 26 вересня 2023 р.

Привітаня до Дня дошкілля

    Щорічно, в кінці вересня, працівники дошкільної освіти отримують вітання, побажання та слова вдячності за свою відповідальну, цікаву й необхідну працю.

Вже другий рік поспіль ми відзначаємо професійне свято працівників закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану. Проте педагоги садочків гідно тримають освітній фронт в умовах сьогодення й продовжують розвивати та виховувати дітей, використовуючи різні форми організації освітнього процесу.

З перших днів повномасштабної війни працівники дитячих садків активно долучались до виконання різноманітних завдань задля допомоги українським захисникам.

Висловлюю щиру вдячність вам, шановні працівники ЗДО, за вашу відданість професії, навчання і виховання наймолодшого покоління нашої держави, за згуртованість, підтримку й допомогу у важку годину для країни.

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом! Нових здобутків вам, досягнень та невичерпної енергії! Нехай ваші домівки будуть наповнені щастям, добробутом і радістю! Хай здійснюються всі ваші мрії та сподівання! Все буде Україна!

З повагою, Олена Вєдяєва,

начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради

четвер, 21 вересня 2023 р.

Ремонт сходів у пральню

 

    Продовжуємо робити поточний ремонт сходів у пральню. Сьогодні залито цементно-піщаним розчином верхню частину.

Посадка цибулин тюльпанів та нарцисів

 

    Сьогодні у закладі дошкільної освіти № 87 висаджено цибулини тюльпанів та нарцисів. Чекаємо весни, щоб побачити результат!)

середа, 20 вересня 2023 р.

Освітній серіал "Обережно! Кібершахраї"

   На виконання листа Харківської обласної військової адміністрації 20.09.2023 працівниками закладу дошкільної освіти № 87 переглянуто освітній серіал "Обережно! Кібершахраї", пройдено поточне та фінальне тестування, отримані сертифікати на 0,1 кредиту ЄКТС.  

понеділок, 18 вересня 2023 р.

Квітники

 

    Сьогодні зроблено велику роботу щодо облаштування квітників. Силами працівників закладу дошкільної освіти №87 висаджено 20 кущів гортензії сортів Light pink, Light red, Pink and rose, Little spooky, Blauer Zwerg. А також пересаджено кущі троянд.   

четвер, 14 вересня 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Праціники закладу дошкільної освіти №87 постійно займаються волонтерською діяльністью. Чергова сітка готова їхати на позиції до наших військових. Разом до Перемоги!

Озеленення території

    У рамках озеленення території закладу дошкільної освіти №87 висаджено рослини вздовж паркану закладу. Також зазнали змін й квітники.

 

Поточний ремонт у пральні

    Завершено черговий етап поточного ремонту на пральні. Облицьовано керамічною плиткою ногомийку, рукомийник та пральна машина вже стоять на своєму місці.

 

вівторок, 12 вересня 2023 р.

Участь вихованця закладу в освітній акції "Героям сучасності"

 

    В освітній акції на підтримку наших Захисників "Героям сучасності" 10 вересня 2023 року прийняв участь Щепілов Олександр, вихованець старшої групи №4 "Кошеня", ДНЗ №87, м. Харків, Київський район

Участь завідувача у ІV зустрічі-тренінгу

    12 вересня 2023 року о 11.00 завідувач закладу дошкільної освіти № 87, Шевандіна Ольга Олександрівна, прийняла участь у ІV зустрічі-тренінгу у межах дистанційного курсу «Управлінська діяльність директора закладу дошкільної освіти». На зустрічі-тренінгу було висвітлено питання формування дієвої внутрішньої системи якості освіти у закладі дошкільної освіти.  

 

Покіс трави

 

    Учора було проведено покіс трави на території закладу та прилеглій території на відстані 20 метрів від огорожі.

Поповнення для квітників

 

    Придбано цибулини сортових тюльпанів та нарцисів для висаджування на території закладу дошкільної освіти № 87  у квітниках!

пʼятниця, 8 вересня 2023 р.

Придбання цементу

 

    Для подальшого проведення ремонтних робіт у закладі дошкільної освіти № 87 придбано 2 мішки цементу марки 500.

четвер, 7 вересня 2023 р.

Поточний ремонт у пральні

 

 
    Продовжуються ремотні роботи у пральні. Сьогодні встановлено трап для стоку води та розпочато укладання плитки у ногомийці.





середа, 6 вересня 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти №87 постійно займаються волонтерською діяльністю. Сьогодні розпочато плетіння чергової сітки! Разом до Перемоги!

вівторок, 5 вересня 2023 р.

Збереження матеріальних цінностей

 

    Незважаючи на воєнний стан працівики закладу спрямовують діяльність на збереження матеріальних цінностей. Сьогодні замінено верхні частини дитячих лав на ігровому майданчику групи № 3.

Готуємось до зими

 

 
    "Готуй сани з літку" - так говорить народна мудрість. Зима не за горами і тому, силами працівників закладу зроблено всипище для зберігання піску та сіллі, щоб узимку посипати доріжки.


понеділок, 4 вересня 2023 р.

Тарифікація 2023

 

    До Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради надано документи з тарифікації педагогічних, медичних працівників, фахівців та обслуговуючого персоналу згідно з графіком (додаток 1 наказу Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради від 16.08.2023 року № 48 "Про проведення тарифікації працівиків закладів освіти Киіївського райоу у 2023/2024 навчальному році").

Догляд за квітниками

 

    Догляд за квітниками - це важлива складова догляду за територією закладу. Саме тому, працівники закладу постійно підтримують квітики у належному стані: прополюють, вспушують землю, поливають водою.

пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

1 вересня - День знань!

 

У цей особливий день вітаю колег, батьків та вихованців 
з Днем знань! 
Починається новий етап навчання, і я вірю, що ми разом зможемо пройти його з гідністю. Нехай кожен день принесе вам пізнання, розуміння і розвиток. Діти — майбутнє нашої країни, і їх знання у майбутньому допоможуть зробити світ яскравішим та кращим. Бажаю усім здоров'я, наснаги, а малятам невичерпної цікавості до навчання!