вівторок, 31 жовтня 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка готова їхати на позиції наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

середа, 25 жовтня 2023 р.

Вебінар за темою: "Управління інноваційною діяльністю в закладі освіти"

 

    Сьогодні 25 жовтня о 15:00 прийняла участь у вебінарі за темою: "Управління інноваційною діяльністю в закладі освіти". Спікер: Олександра Мармаза, професор, к.пед.н., проф. кафедри наукових основ управління. 

    Вебінар організовано та проведено кафедрою наукових основ управління ІПОМ ХНПУ імені Г.С.Сковороди запрошує в межах Сковорода-хабу (вектор "Післядипломна освіта і менеджмент").  

вівторок, 24 жовтня 2023 р.

Прибирання території

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 постійно підтримують територію закладу у належному стані. Сьогодні було прибрано опале листя на ділянках груп №1, №5, № 2, №4. Дякую усім за злагоджену та плідну працю!

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Сьогодні 24 жовтня 2023 року працівниками закладу дошкільної освіти № 87 передано на передову нашим захисникам чергову сітку! Разом до ПЕРЕМОГИ!

понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Всесвітній день хліба

 

    В Україні до хліба завжди ставилися дбайливо і з любов’ю, оспівуючи родючу землю, яка дарує головну їжу. Зовсім не дивно, що безліч прислів’їв і приказок присвячено хлібу, який символізує добробут і достаток, мир і здоров’я.

    Виханці закладу дошкільної освіти № 87 вітають усіх з Всесвітнім днем хліба!

    Зичимо щастя і доброї долі,

    Щоб хліб і до хліба було Вам доволі!

середа, 11 жовтня 2023 р.

Утеплення рослин агроволокном

    Сьогодні провели утеплення агроволокном рослин цьогорічної посадки. Сподіваюсь, це допоможе їм перезимувати) Щоб у наступному році територія закладу дошкільної освіти №87 стала ще кращою! 

понеділок, 9 жовтня 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 


    Працівники закладу дошкільної освіти №87 постійно займаються волонтерською діяльністью. Чергову сітку передано на позиції до наших воїнів. Разом до Перемоги!