вівторок, 28 листопада 2023 р.

Волонтерська допомога

    На замовлення наших мужніх та незламних захисників, працівники закладу дошкільної освіти № 87 опанували плетіння "G" маскувальних сіток. Сітка вийшла дуже гарна, немов сніжний покрив. Хай убереже та допоможе вона нашим воїнам ЗСУ у їхній визвольній боротьбі з агресором! Разом до ПЕРЕМОГИ!

субота, 25 листопада 2023 р.

Акція "Запали свічку пам'яті"

 

Заклад дошкільної освіти № 87 долучився до акції "Запали свічку пам'яті", яка присвячена вшануванню пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років. 

понеділок, 20 листопада 2023 р.

Матеріал для маскувальних сіток

 

    Сьогодні 20 листопада 2023 року отримали від волонтерів 150 м сітки та 10 мішків стрічки для маскувальних сіток. Так, попереду дуже велика робота, але у кожного свій фронт, і працівники закладу дошкільної освіти № 87 тримають свій! Підтримуємо НАШИХ ВОЇНІВ, наближаємо ПЕРЕМОГУ!

середа, 15 листопада 2023 р.

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 10 по 15 листопада 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

пʼятниця, 10 листопада 2023 р.

Прийом робіт завершено!

 


    У закладі дошкільної освіти № 87 завершено прийом робіт для участі районному конкурсі «Дивовижна фантазія осені» серед вихованців закладів дошкільної освіти. 14 вихованців закладу дошкільної освіти № 87 надали свої роботи для участі. Усі роботи розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Дякуємо усім малятам, які взяти участь у конкурсі! Тримаємо кулачки за наших талановитих конкурсантів та чекаємо на вердикт жюрі!

Конкурс "Дивовижна фантазія осені"

    Завершується районний конкурс творчих робіт «Дивовижна фантазія осені» серед вихованців закладів дошкільної освіти. Ще 4 вихованці закладу дошкільної освіти № 87 надали свої роботи для участі. Усі роботи розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Дякуємо нашим малятам за участь у конкурсі!

    Прошу підтримати наших талановитих конкурсантів своїми ВПОДОБАЙКАМИ за посиланнями, що розміщені нижче!!!!!


четвер, 9 листопада 2023 р.

Семінар "Неперервний професійний розвиток педагогів - конкурентоспроможність закладу дошкільної освіти" (09.11.2023)

     

    09 листопада 2023 року о 10:00 Управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області в межах Тижня якості освіти, відповідно до плану роботи та з метою надання рекомендацій закладам дошкільної освіти щодо організації та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти проведено онлайн семінар за темою «Неперервний професійний розвиток педагогів - конкурентоспроможність закладу дошкільної освіти». Долучилась до участі у заході, підвищила свій рівень компетентності у питаннях проведення атестації педагогічних працівиків та організації підвищення кваліфікації педагогів закладу дошкільної освіти. 

Волонтерська допомога ЗСУ

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 3 по 8 листопада 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

четвер, 2 листопада 2023 р.

Конкурс "Дивовижна фантазія осені"

 


    Триває районний конкурс творчих робіт «Дивовижна фантазія осені» серед вихованців закладів дошкільної освіти. Вже багато вихованців закладу дошкільної освіти № 87 надали свої роботи для участі. Усі роботи розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Прийом робіт триває до 10 листопада! Запрошуємо усіх охочих взяти участь!

    Прошу підтримати наших талановитих конкурсантів своїми ВПОДОБАЙКАМИ за посиланнями, що розміщені нижче!!!!!

- Глазунова Єлизавета 
Хомяков Денис 
Ільчішина Вероніка 
Балакший Дмитро 
Бойков Тимур, «Осінній букет» 
Бойков Тимур, «Їжачок Гольчик» 
Гудзенко Іван 
Коробчук Софія 
Мкртчян Ангеліна 
- Трофименко Єгор 
- Сенюк Ілля
- Кіяшко Назар
- Сердюк Софія
- Дегтярьов Ілля