неділя, 31 грудня 2023 р.

Вітаю з Новим роком!

 

   Ось і добігає кінця цей важкий рік, сповнений горя та безповоротних втрат, страху та невпевненості у продовженні життя кожної хвилини. 

   Але все це я та моє оточення перенесли завдяки любові та підтримці один одного! Дякую усім, хто допоміг мені пережити цей страшний період, були поруч, допомагали, незважаючи ні на що!

   У наступному році хочу побажати усім здоров'я, сімейного благополуччя, моральних, духовних, фізичних сил вистояти у цей важкий час! Разом ми сила! Вірю у Перемогу та щасливе майбутнє Харкова та України! З Новим роком!

середа, 27 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

 

    Подарунки приємно отримувати не тільки дітям, але й дорослим! Працівники закладу дошкільної освіти № 87 не залишили наших воїнів без турботи та підтримки. У передноворічні дні з 22 по 27 грудня 2023 року було виготовлено та передано на передову ще дві сітки актуального кольору. Хай ці сіточки убережуть та допоможуть нашим хлопцям! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Ялинка єднання 2023

 

Відеоролик "Ялинка єднання 2023"

Вже другий рік поспіль вихованців ЗДО №87 об'єднує "Ялинка єднання"! З 10 по 24 грудня діти з батьками виготовляли ялинкові іграшки, щоб прикрасити Новорічну красуню нашого закладу! Дякуємо усім сім'ям, які доєдналися до спільної акції! Окрема подяка практичному психологу Глібовій Н.В. за феєрично яскравий та чудовий ролик!


З усіх країн листівки 

в садочок поспішають,

Ялиночку єднання 

малята прикрашають!

Зустрітися в садочку 

можливості немає, 

проте під Новий рік 

Ялинка всіх з'єднає!


Вітаємо з прийдешніми святами,

Чекаємо на зустріч з ВАМИ!!!

пʼятниця, 22 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

 

    У кожного свій фронт! Працівники закладу дошкільної освіти № 87 щоденною працею роблять свій вклад у спільну боротьбу з агресором. Чергова сітка була виготовлена у період з 15 по 21 грудня 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

четвер, 21 грудня 2023 р.

Семінар "Клас безпеки"

 

21 грудня 2023 року завідувач закладу дошкільної освіти № 87 Шевандіна О.О. прийняла участь у семінарі за темою "Клас безпеки", досвідом роботи колективу закладу з даного напрямку поділилась директор ХЛ № 36 Ричкова Лариса. Для керівників закладів дошкільної  освіти була проведена навчальна екскурсія по "Класу безпеки" за зонами в яких розташовано матеріал за окремими безпековими напрямками.

четвер, 14 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 8 по 14 грудня 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

субота, 9 грудня 2023 р.

Волонтерська допомога

 

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 продовжують підтримувати ЗСУ. Чергова сітка була виготовлена у період з 4 по 7 грудня 2023 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

Мкртчян Ангеліна, участь в акції "Подаруй частинку тепла захисникам"

Мкртчян Ангеліна, вихованка ЗДО №87, Київського району, м. Харків, у ці передноворічні дні хоче побажати усім діткам, щоб їхні татка і матусі були разом з родиною, нероздільні, як ці рукавички! Щоб якнайшвидше настав мир і всі родини возз'єдналися! Ангеліна дарує частинку свого тепла нашим мужнім захисникам та бажає скорішого повернення до дому з ПЕРЕМОГОЮ, живими та неушкодженими!!!

#Подаруй_частинку_тепла_захисникам

Сенюк Ілля, участь в акції "Подаруй частинку тепла захисникам"

Сенюк Ілля, вихованець ЗДО №87, Київського району, м. Харків, у рамках акції "Подаруй частинку тепла захисникам", хоче подякувати нашим мужнім захисникам та передати разом із рукавичками частинку родинного тепла та затишку. Ілля бажає воїнам ЗСУ твердості та незламності у боротьбі з ворогом та якнайшвидшого повернення до дому з ПЕРЕМОГОЮ!!!

#Подаруй_частинку_тепла_захисникам

четвер, 7 грудня 2023 р.

Зайцева Мілана, «Щаслива сім’я у мирному Харкові»

 

7 грудня 2023 року для участі у районному  конкурсі творчих робіт «Листівка захиснику України» на інтерактивній дошці Padlet розміщено конкурсну роботу вихованки старшої групи Зайцевої Мілани «Щаслива сім’я у мирному Харкові» у номінації «Мирне майбутнє Харкова».

.

Щепілов Олександр, «Незламні воїни, майбутнє України у Ваших руках!»

 

7 грудня 2023 року для участі у районному  конкурсі творчих робіт «Листівка захиснику України» на інтерактивній дошці Padlet розміщено конкурсну роботу вихованця старшої групи Щепілова Олександра «Незламні воїни, майбутнє України у Ваших руках!» у номінації «Листівка, що надихає».