середа, 24 січня 2024 р.

Участь у районному конкурсі "Зимова казка"

 

    
    Кіяшко Назар, 5 років, вихованець закладу дошкільної освіти №87 представив казку "Зайчик Зеленяк" для участі у районному конкурсі творчих робіт «Зимова казка» серед вихованців закладів дошкільної освіти старшого дошкільного віку. Роботу Назара розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Дякуємо Кіяшко Світлані, мамі нашого вихованця, яка допомогла оформити конкурсну роботу, надала фото та відео матеріали!


вівторок, 23 січня 2024 р.

Волонтерська допомога

 

Фото звіт

    Працівники закладу дошкільної освіти № 87 щоденною працею роблять свій вклад у спільну боротьбу з агресором. Чергові дві сітки були виготовлені у період з 18 по 23 січня 2024 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

пʼятниця, 19 січня 2024 р.

Вебінар «Організація безпечного освітнього середовища в ЗДО»

    

     Відповідно до співпраці Міністерства освіти і науки України з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ в Україні) у рамках ініціативи "Спільно до навчання", для реалізації проєкту "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні" відбувся онлайн захід. 

    Проєкт реалізує Всеукраїнська громадська організація "Асоціація працівників дошкільної освіти". Регіональний координатор/тренер Харківської області Нечай Олена Миколаївна.

    У рамках проєкту 18 січня 2024 року з 13.00-15.00 пройшов вебінар "Організація безпечного освітнього середовища в ЗДО" для керівників ЗДО, в якому взяли участь керівники закладів дошкільної освіти Київського району. 

    Під час проведення вебінару було висвітлено актуальні питання щодо створення безпечних умов у закладах дошкільної освіти та забезпечення дітей якісними освітніми послугами в умовах воєнного стану. Надано практичні поради для організації дистанційної освіти у ЗДО.

четвер, 18 січня 2024 р.

Волонтерська допомога

 

Фото звіт

    У кожного свій фронт! Працівники закладу дошкільної освіти № 87 щоденною працею роблять свій вклад у спільну боротьбу з агресором. Чергові дві сітки були виготовлені у період з 08 по 16 січня 2024 року та передана на позиції до наших воїнів. Разом до ПЕРЕМОГИ!

понеділок, 1 січня 2024 р.

Зайцева Мілана посіла ІІІ місце у районному конкурсі

 

    Зайцева Мілана вихованка старшої групи закладу дошкільної освіти №87 з творчою роботою «Щаслива сім’я у мирному Харкові» посіла ІІІ місце у районному конкурсі творчих робіт «Листівка захиснику України» у номінації «Мирне майбутнє Харкова»! Вітаємо Мілану та бажаємо подальших успіхів!