середа, 19 червня 2024 р.

Участь завідувача у вебінарі

 ФОТО ЗВІТ

    18 червня 2024 року завідувач ШЕВАНДІНА Ольга прийняла участь у вебінарі «Опановуємо новий Закон про дошкільну освіту: ключові зміни та нововведення». Учасники вебінару дізналися про ключові нововведення та зміни у новому Законі про дошкільну освіту від спікера вебінару, експерта з питань освіти, голови правління Асоціації працівників дошкільної освіти Ніни ОМЕЛЬЯНЕНКО.

четвер, 6 червня 2024 р.

Звітування керівника

 


06.06.2024 року у закладі дошкільної освіти № 87 дистанційно на платформі Meet пройшли загальні збори колективу та батьків, або осіб, що їх замінюють. Під час зборів відбулось звітування керівника закладу Шевандіної О.О. про свою діяльність за 2023/2024 навчальний рік. Батьки внесли свої пропозиції щодо удосконалення якості освітньої діяльності та якості освіти на наступний навчальний рік. 

За результатами зборів було прийнято наступні рішення:
1. Визначити рівень діяльності завідувача закладу дошкільної освіти № 87 за 2023/2024 навчальний рік як задовільний.
2. Порушити клопотання перед Управлінням освіти адміністрації Київського районну Харківської міської ради питання щодо матеріального заохочення за результатами роботи у 2023/2024 навчальному році завідувача комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 87 Харківської міської ради» Шевандіної Ольги Олександрівни.
3. Продовжувати педагогам вести блоги та надавати освітні матеріали для дітей усіма можливими засобами ІКТ: через сайт закладу, група у Facebook, батьківські чати у месенджерах.

вівторок, 4 червня 2024 р.

Вітаємо з перемогою Конюченко Степана

 

Вітаємо Конюченко Степана, вихованця ЗДО №87, група №3 "Сонечко" з ПЕРЕМОГОЮ у районному фестивалі фоторобіт "Київський район очима юних"!

За роботу "Чекаємо на тебе з ПЕРЕМОГОЮ!" Степан отримав Грамоту у спеціальній номінації "За креативність"! Дякуємо батькам за сприяння до участі дитини у фестивалі!

Бажаємо Степану подальших успіхів та нових креативних ідей!