субота, 24 серпня 2024 р.

Відеозбірка віршів для дітей "Поетична карусель"

     Сьогодні розпочинаємо цикл відео, які об'єднані у відеозбірку "Поетична карусель", у них будуть звучати мої авторські дитячі вірші. Дякую Глібовій Н.В., яка допомогла втілити у життя мій задум. Перше відео на вірш "М'ячик". Усім гарного перегляду!

середа, 21 серпня 2024 р.

Участь завідувача Ольги ШЕВАНДІНОЇ в онлайн заході

    

    Східне міжрегіональне управління Державної служби якості освіти 21 серпня 2024 року провело на платформі ZOOM Управлінську студію «Роль керівника закладу освіти із забезпечення функціонування внутрішньої системи якості освіти в умовах цифровізації» в якій прийняла участь завідувач закладу дошкільної освіти № 87 Ольга ШЕВАНДІНА.

вівторок, 20 серпня 2024 р.

Публікація моїх віршів в альманасі "Безмежні обрії"

ФОТО ЗВІТ

    Сьогодні хочу розділити з усіма своїми друзями, колегами, близькими людьми важливу для мене подію! Нещодавно вийшов у світ літературний альманах "Безмежні обрії" в якому надруковано п'ять моїх віршів для дітей! Ці вірші написані дуже давно, і мало хто про них взагалі знав. І ось нарешті, через багато років, вони побачили світ. Назва альманаху виявилась для мене дуже символічною, я відкрила для себе нові обрії. А це доводить, що людські обрії безмежні, треба тільки чогось сильно захотіти!!!

пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Участь у Всеукраїнському конкурсі


День Незалежності  України – це свято, яке символізує волю, силу та самовизначення народу!  24 серпня 2024 року українці відзначатимуть 33 роки Незалежності України, підкреслюючи важливість історичного моменту, коли країна стала суверенною державою.

Творче об'єднання "Перлина мистецтва" з 24.07.2024 по 24.08.2024 проводить ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС "ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ".

08 серпня 2024 року Конкурсну роботу завідувача #ЗДО87_Харків Ольги ШЕВАНДІНОЇ "Вільна, родюча, незламна, єдина, у Світі найкраща - моя Україна" у жанрі "Образотворче мистецтво" прийнято та опубліковано! Чекаємо вердикт журі!

Підтримати Конкурсну роботу можна за ПОСИЛАННЯМ!!!