неділя, 15 вересня 2024 р.

Відеозбірка віршів для дітей "Поетична карусель"

 

Шановні друзі! Продовжую знайомити Вас з циклом відео об'єднаних у відеозбірку "Поетична карусель"📖. Наступний авторський вірш для дітей має назву "Іграшки втомились"⚽️🚘🥁 
Пригадую себе, у ті далекі роки, коли я ще була вихователем-початківцем. Увечорі, після того, як батьки забирали дітей, я наводила лад в ігровій кімнаті, дивилась на іграшки і мені здавалось, що вони із сумом повертаються на свої полиці. А зранку, коли приходила на роботу, то бачила який в них піднесений настрій перед поверненням дітей до садочку! 
Зараз ця іграшкова туга затягнулася, але іграшки у садочку кожного дня чекають на повернення малят!💙💛 
Дякую Глібовій Н.В., яка допомогла втілити у життя мій задум🤝  
Усім гарного перегляду!🥰


середа, 11 вересня 2024 р.

Перемога у Всеукраїнському творчому конкурсі

Завідувач ЗДО № 87 Ольга ШЕВАНДІНА здобула перемогу у Всеукраїнському творчому конкурсі "ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ"!

У своїй роботі "Вільна, родюча, незламна, єдина, у Світі найкраща - моя Україна" у номінації "Образотворче мистецтво" Ольга Олександрівна дуже творчо та талановито відобразила свято, яке символізує волю, силу та самовизначення народу України!

Вітаємо з високою оцінкою її роботи членами журі! Бажаємо подальшого творчого натхнення та наснаги!


 

понеділок, 2 вересня 2024 р.

Відеозбірка віршів для дітей "Поетична карусель"

 

Відео на вірш "Справжні друзі"

    Шановні друзі! У продовженні циклу відео об'єднаних у відеозбірку "Поетична карусель"📖, хочу познайомити Вас з моїм наступним авторським дитячим віршем. 

    Моєму синові було два роки, коли я йому купила іграшкового Зайчика. І цей Зайчик став справжнім другом для нього. Він шив йому одяг, годував морквою, розмовляв, ділився своїми мріями та думками) Саме про таку дружбу розповідається у вірші "Справжні друзі"🐻👱

Дякую Глібовій Н.В., яка допомогла втілити у життя мій задум🤝  

Усім гарного перегляду!🥰

1 вересня - День знань!

 

Дорогі діти, шановні батьки та колеги! 

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань!

Сьогодні розпочинається новий навчальний рік. 1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання. Бажаю усім нових звершень та цікавих відкриттів на цьому шляху!